Goedkope ASP.NET Hosting in Nederland? Try This Provider! – Windows ASP.NET Core Hosting 2024 | Review and Comparison

Het is moeilijk om een eerlijk HostForLIFEASP.NET ASP.NET hosting review overal op het web te vinden. Heck, het is vrij moeilijk om eerlijk reviews van elke ASP.NET hosting provider te vinden. Daardoor krijgen we vroegen over web hosting veel. De meest voorkomende vraag is niet alleen wie we aanraden voor ASP.NET hosting, maar die gebruiken we onszelf.

Eerder hebben we geprobeerd zo veel ASP.NET hosting providers, maar we weten dat HostForLIFEASP.NET is een van de beste ASP.NET hosting beoordelingen in Europa plaats.

We zijn het verzamelen van gegevens voor de jaren, dit alles terwijl het betalen van duizenden dollars om een andere provider, gewoon om ervoor te zorgen dat we geen onbezonnen beslissingen te nemen. We waren op zoek naar een lange partner termijn voor het hosten van onze websites en HostForLIFEASP.NET heeft opgevoerd om de plaat in een enorme manier.

ASP.NET Core Hosting met gratis MSSQL Database

HostForLIFEASP.NET biedt een breed scala van verschillende ASP.NET hosting diensten: Shared, Wolk, VPS, Reseller en Dedicated. We zullen ons richten op hun shared hosting deals in deze review.

HostForLIFEASP.NET biedt vier verschillende ASP.NET shared hosting plannen: Classic, Budget, Economie en Bedrijfskunde aan de behoeften van de verschillende webmasters te passen.

Elk van hun hosting plan met dezelfde basis ‘onbeperkt hosting’ functies. Voor Business Plan, krijg je een veel meer extra functies op de top van wat je kunt krijgen op Classic, inclusief gratis SSL, dedicated IP, gratis domeinnaam, en exclusieve groep van toepassingen voor uw site. En al hun shared hosting plan wordt geleverd met MSSQL database.

Ze zijn de moeite waard voor ASP.NET Core Hosting!

Zoals hierboven uiteengezet, ze hebben 4 verschillende gedeelde ASP.NET Core hosting pakketten.

Classic Plan

Als je nieuw bent op ASP.NET, of als u van plan op het hosten van uw ASP.NET Core site (of andere kleine site) dan HostForLIFE’s Classic van plan zou wel eens goed zijn voor jou. Ontworpen voor lagere traffic websites, dit plan kunt u uw eenvoudige ASP.NET site die ongeveer 10.000 hits per maand krijgt hosten. Het is perfect voor die net beginnen. In dit plan, kunt u hosten onbeperkt aantal domeinen en het komt met gratis 1 MSSQL database.

Nu bieden ze 10% OFF voor hun Classic plan. Met dit aanbod nu!

Budget Plan

Als uw website groeit upgraden naar de begroting plan. Geschikt voor matig verkeer, dit HostForLIFE plan kunt u een onbeperkt aantal websites hosten, zodat u uw eigen netwerk van sites kunnen hosten (zolang het verkeer is net om 25.000 per maand) of slechts een populaire. Plus, wanneer u een upgrade je extra kenmerken, zoals de gratis 2 MSSQL databases, Double MSSQL ruimte, meer RAM gebruik. Dit plan start vanaf € 5,50/maand als u zich verbinden voor 5 jaar betaling in een vergevorderd.

Economy Plan

Als je ter plaatse gewoon wordt steeds groter (omdat je super cool), of als u op zoek bent naar solide hosting voor uw bedrijf website, Economie plan is een goede optie. Dankzij de hoogwaardige functies, waaronder 1-click staging, premium back-ups, onbeperkt professionele website restauraties van HostForLIFEASP.NET is een van de beste plannen die zij aanbieden. Dit plan kost € 8,00/maand

Business Plan

Dit is het beste plan voor ASP.NET website. Als u ontwikkelaar of business plan dat hoge geheugengebruik vereist of heb je veel bezoekers naar uw site, dan is Business plan is de beste plan voor uw ASP.NET Core website. Dit plan wordt geleverd met een gratis backup (het is inbegrepen uw bestanden, MSSQL database, MySQL, e-mail), gratis controle virus elke maand, onbeperkt professionele website restauraties, gratis cloudflare service, en zeer geschikt voor e-commerce site. Deze krachtige business plan is geprijsd op € 11,00/maand

Hoe te kiezen juiste ASP.NET Core Hosting Plan met Them

Wees niet bang te krijgen door de opties die je hebt bij HostForLIFEASP.NET – het is inderdaad een zeer eenvoudige keuze. Vragen te stellen:

 • Wilt u meer dan 1 databases te gebruiken op HostForLIFEASP.NET? Zo nee, dan Classic is het plan om te gaan met; anders, neem Budget. Als u meer MSSQL-database nodig hebt, kunt u upgraden naar een hoger plan van gemakkelijk.
 • Heeft u behoefte aan zakelijke hosting functies, zoals private SSL, en exclusieve groep van toepassingen? Zo ja, ga dan met Business Plan.

Het goede ding over HostForLIFEASP.NET plannen is dat de opwaardering (van klassiek tot Budget / Economy of Economy to Business) is gratis en eenvoudig.

Betrouwbare ASP.NET Core Hosting Prestaties

We testen HostForLIFEASP.NET server snelheid en stapelen de resultaten ten opzichte van andere web hosts.

Onze site wordt gehost op HostForLIFEASP.NET werd gepingd uit 8 verschillende locaties en reacties keer werden geregistreerd (met behulp van een tool genaamd Bitcatcha), was de score een gemiddelde B toen we ingecheckt in februari 2017. Zie voor meer informatie in het volgende beeld.

Met bovenstaande gegevens, weten we dat HostForLIFEASP.NET presteert heel goed. Als u zijn gevestigd in Europa en de VS <dan zijn ze beste optie om uw ASP.NET Core site te hosten. Het slechts 1 ms te laden en in Europa (Londen), nemen ook 58 ms, dat is goed resultaat.

95% klanten tevreden met hen!

We hebben veel recensies over hun ASP.NET Core hosting diensten verzameld en het resultaat is verbazingwekkend. Veel van de klanten tevreden zijn met hun hosting-diensten. Net zie de recensie hieronder voor meer informatie:

HostForLIFEASP.NET Customer Reviews
 • 9.4/10
  Price - 9.4/10
 • 9.5/10
  Speed - 9.5/10
 • 9.2/10
  Reliability - 9.2/10
 • 9/10
  Features - 9.0/10
 • 9.6/10
  Customer Service - 9.6/10
9.3/10

Summary

Customer Satisfaction Result

HostForLIFEASP.NET ASP.NET Hosting Customer Support

Wij geven een ton over de kwaliteit ondersteuning, dus dit is een van de gebieden waar we wisten dat we echt heel moeilijk om in vergelijking met andere HostForLIFEASP.NET reviews. De problemen die we hadden tijdens onze vorige provider kan niet zo groot van een deal zijn geweest als hun support team responsiever was geweest. Op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, we zijn ervan overtuigd dat het niet gaat om een ​​probleem met HostForLIFEASP.NET zijn. Hun steun is verbluffend.

HostForLIFEASP.NET in-house experts zijn er om 24/7/365 te helpen. Of u nu op zoek bent naar deskundige hulp met ASP.NET setup of enkele tips voor de marketing van uw site, is hun technische ondersteuning Team een ​​reeks van tutorials, gidsen, en stap-voor-stap middelen om de lancering van een website met ASP.NET geassembleerde probleemloos.

commitment HostForLIFEASP.NET’s aan klantenservice wordt duidelijk gemaakt door de technologie die ze hebben gebouwd om hun gebruikers te ondersteunen. Eenvoudig nieuwe problemen met betrekking tot facturering, ontwikkeling, website overdracht, installaties in te dienen, en nog veel meer met behulp van hun Ondersteuning Ticketing System ze hebben in eigen huis ontwikkeld.

Final Verdict – Claim deze Promo Now!

Wij kunnen ervoor zorgen dat deze beoordeling is echt. We hebben gebruikt voor vele jaren en we hadden nog nooit ernstige problemen met ze tegenkomt. Als je bovenstaande artikel te lezen, zijn er geen twijfels om ze te kiezen als uw ASP.NET Core hosting. Waar wacht je op? Beweren dat hun ASP.NET Hosting promo nu!